Szolgáltatások

  • Home
  • /
  • Szolgáltatások

LAKBERENDEZÉS

Otthonteremtés, felújítás, iroda és üzlet kialakítása során sok váratlan költség felmerülhet. Egy kreatív lakberendező tapasztalt mesterekkel közösen segít abban is, hogy ezekből a költségekből lefaragjunk.....Nem kell szakemberek után futkosni, referenciával rendelkező szakemberek állnak rendelkezésre legyen szófestésről, burkolásról, víz-gázszerelésről, bútorkészítésről, tervezésről.
Bővebben

HOME STAGING

Az első benyomás nagyon fontos, kisebb befektetéssel akár milliókkal is növelheti eladandó otthona értékét.
Nem sikerül eladni otthonát? Segítünk, lakberendezési tanácsadás, 3D látványtervek, kivitelezés.
Nem feltétlenül jár nagy befektetéssel, kisebb átalakítás /átrendezés fal felfrissítés dekorálás, növények és kiegészítők csodát művelnek
Bőveben

BÚTORTERVEZÉS

Egyedi bútorok, kiegészítők, lépcsők tervezése és kivitelezése (konyhák, gardróbok, nappali bútorok, étkező és dohányzóasztalok, fürdőszoba bútorok stb.)
Referencia munkáim, közt megtekinthetők az egyedi gyártású bútorok.

Fontos a részletek tökéletes kidolgozása, a kivitelezés és megjelenés összhangja, a magas minőség és precizitás.
Bővebben

3D LÁTVÁNYTERV

Látványtervező szoftver segítségével a megrendelő láthatja az fotó-realisztikus terveket. A látványterv segíti az ügyfelet a tervező által megálmodott formákat, tereket, színeket, berendezési tárgyakat, azaz az egész belső teret fotó-realisztikus formában megtekinthesse. Egy jó látványterv nyújtja a megrendelő számára a legtöbb információt, ezért a 3D képek nagy segítséget nyújtanak a helyes döntések meghozatalában.
Bővebben